Dorsten 02-07-2017

Aangekomen bij het Hotel hebben we de eigenaar uit bed gebeld en geklopt en kregen we een ruime kamer. Moe maar dik tevreden gingen we slapen nadat de hondjes verzorgd waren en in hun bench op een botje lagen te kluiven. Niet eerst nadat ik door mijn bed was gezakt en het moeite kostte, moe en stikkend van de lach, om de boel weer op te bouwen. Toch een aantal uren goed geslapen en op naar het volgende evenement; de buitenshow van OG Dorsten.

Tina Deipenbrock DE keurde de Cairns en wat waren we blij met onze tent want het regende soms flink. Tussen de buien door showde RaVi zich naar 1U/VDH/CAC/BOS en Mario werd Beste Pup met 1 VeelBelovend. Hij kreeg een heerlijke koek van de keurmeester en knaagde die lekker op.

Doortje van Wilma scoorde deze dag beter en behaalde 1U/VDH en het reserve CAC dat omgezet wordt in een héél CAC omdat de teef vóór haar al Duits Kampioen is.

Al met al een druk maar ontzettend leuk en succesvol weekend! De pastasalade van Ellis was een topper en de 2 shows waren gezellig en ontspannend.

RaVi       (foto Nina Bläser DE)

Doortje     (foto: Nina Bläser DE)

 

Dorsten 02-07-2017