Outdoor Zeeland, Goes 16-04-2022

Op 16 april 2022 keurde de Ierse Keurmeester mrs. Terri Beare de 15 ingeschreven Cairn Terriers. Terri is gehuwd met één van de drie “Beren”, Terrierspecialist Andrew Beare, deel van een drieling!

Samen met Wilma Jansen vertrok ik op vrijdag richting Hoogerheide voor een kort weekendje uit. Savonds heerlijk Grieks gegeten in bergen Op Zoom bij, hoe kan het ook anders, restaurant Delphi. Op zaterdag na een typisch hotelontbijt naar de Outdoor show in Goes met prima parking en showterrein. We hadden een mooi plekje onder de keurmeesters tent, zo hoefden we onze eigen tent niet op te zetten.

Jipke van Wilma besloot deze dag niet te showen, neusje aan de grond en snuffelen maar, wat ik ook probeerde. Ze verdiende wel een 2 Uitmuntend maar dat was vanwege haar mooie snoetje zei de keurmeester. Pietje deed het beter, showde goed en had haar staartje er vrolijk op. Haar vacht was wat vol en overrijp maar ik weet dat Ierse keurmeesters van honden met haar houden en niet de strak gelikte Cairns vooraan zetten. Pietje werd Beste Teef met CAC en versloeg de enige aanwezige reu en werd BOB. Helaas was er geen erering programma, restje van de Corona nasleep….

Outdoor Zeeland, Goes 16-04-2022

Geef een antwoord